Deze banaan-havermout koekjes zijn niet enkel heel erg gezond, ze zijn ook nog eens super makkelijk en snel om te maken. Qua textuur zijn ze heel er mals vanbinnen en ze smaken, zoals gedacht, naar banaan en havermout.
De ingrediënten:
maakt 8
- 1 rijpe banaan
- 40 gr havermout (voor alle recepten waar havermout inzit gebruik ik de Quaker oats express - cassonade)
- 15 gr noten of chocolate chips
De bereiding:
- indien je noten gebruikt met je deze eerst fijn mixen
- in een kom plet de banaan met een vork
- voeg er de havermout en noten/chocolade bij
- meng alles samen met een vork
- bedek je bakplaat met bakpapier
- lepel een hoopje van het bananen mengsel op de bakplaat. De koekjes lopen niet uit, dus je kan ze best dicht bij elkaar leggen (1cm van elkaar)
- bak 25 min op 180°C
- laat afkoelen, dit duurt normaal gezien niet lang
Smakelijk!
Reacties
Een reactie posten