Na de chocolate mug cake heb ik weer een nieuwe mug cake voor jullie.
Deze keer is het een lekkere, luchtige brownie mug cake.
De ingrediënten:
voor 1 kop van 300 ml
- 2 lepels plantaardige olie
- 2 lepels water
- scheutje vanille extract
- snuifje zout
- 3 lepels suiker (40 gram)
- 2 lepels cacao poeder (15 gram)
- 2 lepels bloem (15 gram)
Hoe maak je het:
- in je kop meng de olie, water, zout en vanille
- meng er de cacao bij
- meng er de suiker bij
- tenslotte meng er de bloem bij
- roer goed zodat je geen klonters meer hebt en op de bodem geen bloem meer ligt
- zet in de microgolf voor 60 - 75 seconden, de brownie moet er 'gebakken' uitzien en als je er een houten stokje insteekt moet deze er weer droog uitkomen
Tip:
Als je een maatlepel gebruikt weeg/meet dan eerst de bloem en suiker af en leg in aparte potjes, weeg/meet dan de cacao af en dan de overige ingrediënten kunnen zo de kop in.
Reacties
Een reactie posten