De ingrediënten:
voor 3 lagen of 24 cupcakes
650gr roomkaas
110gr boter
240gr poedersuiker
2 theelepels vanille extract
De bereiding:
bewaar de roomkaas in de koelkast tot je deze nodig hebt
- crème de boter
- zeef er de poedersuiker bij en mix
- voeg de vanille toe en mix verder
- voeg de roomkaas toe. meng op laag of zelfs met de hand, tot dat de roomkaas er net mee gemengd is, niet langer
- zet in de koelkast zodat het terug harder kan worden
Het is belangrijk dat je het mengsel niet te lang mengt als de roomkaas is toegevoegd, hoe langer je mengt hoe vloeibaarder het wordt.
Na het een tijdje in de koelkast heeft gezeten kan je eventueel nog een extra scheutje vanille of een beetje poedersuiker aan toevoegen.
De frosting kan tot 1 week in de koelkast bewaard worden.
Alle producten die deze frosting bevatten moeten altijd in de koelkast bewaard worden.
Ik vind deze frosting het lekkerst de dag na hij gemaakt is.
Reacties
Een reactie posten